Brak produktów
Ostatnio przeglądane
Herbata Jiang Xiang Shu Pu-Erh (樟香普洱)...
Nowy produkt
Herbata Jiang Xiang Shu Pu-Erh (樟香普洱) - Shu Pu-Erh 2004 roku z aromatem kamfory.
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Herbata Jiang Xiang Shu Pu-Erh (樟香普洱) - Shu Pu-Erh 2004 roku z aromatem kamfory. Luźny Pu-Erh odmiany Gong Tin (Pałacowy), wyprodukowany w wiosce Pu Nin, w pobliżu miasta Lin Tsan w prowincji Yunnan.
Cechą jego jest to, że drzewa, z których zbiera się ta herbata rosną wymieszane z drzewami kamforowymi.
Wpływ na organizm: Ma silne działanie tonizujące, poprawia trawienie, spala tłuszcz, zwiększa odporność organizmu.
Waga netto: 25-100g
Parzenie: 5-7 g herbaty, 100 ml wody o temp. 90-100 °C. Minimalna ilość parzeń: 4-5 razy. Przed rozpoczęciem parzenia, herbatę należy zalać wrzącą wodą i wylać wodę dla obudzenia listka.
Najlepiej parzyć w: kubek z sitkiem i przykrywką, czajnik, gaiwan, szklanka lub zagotować w imbryku o pojemności 0,5 litra.
Zbiór: 2004 rok
Kraj pochodzenia: Chiny, prowincja Yunnan
Zdjęcia niektórych produktów mogą nieznacznie odbiegać od rzeczywistości.