Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Cesarska biała herbata (sprasowana) – mocno sprasowana z całych liści odmiany herbaty Wan Mu Dan najwyższej jakości w formie ”ciastka” o wadzę 100g. Jej nazwa tłumaczy się jako "Cesarska Czarna Piwonia".
Herbata oolong Da Hong Pao (2024)(Premium)(大红袍). Tradycyjna herbata z Wuyi Shan, jest mieszanką kilku odmian herbaty, ze zrównoważonym smakiem i bogatym posmakiem. Nazwa herbaty tłumaczy się jako "Wielka Czerwona Szata", jest jedną z najbardziej znanych odmian herbaty chińskiej.
Herbata Sheng Pu-Erh (Rewolucyjny), 357g- mocno sprasowane liście zielonego (sheng) pu-erh w formie ”ciastka” o wadzę 357 g. Pochodzi z południowej części prowincji Yunnan.
Herbata zielona Cui Ming Hua Cha. Nazwa herbaty Cui Ming tłumaczy się jako "Jasny szmaragd". W tej wersji jest dodany naturalny wyciąg z chińskiego jaśminu.
Herbata Shu Pu-Erh (Klasyczny) - klasyczna herbata Shu Pu-Erh z dużym liściem.
Herbata czerwona Keemun Mao Feng (祁門毛峰/祁门毛峰) - najbardziej znana chińska czerwona herbata (według europejskiej klasyfikacji — herbata czarna) z powiatu Qimen (祁门) prowincji Anhui w Chinach, o lekkim posmaku wina, owoców i sosny.
Herbata czerwona Jin Jun Mei (2024)(Premium) (金骏眉) - legendarna czerwona herbata (Złote brwi) otrzymała swoją nazwę za kształt i kolor liści herbaty.
Herbata oolong Dan Cong Ya Shi Dao Hua Xiang (Kacza Kupa) (2024). Region uprawy - prowincja Guangdong.
Shu Pu-Erh Bang Wei – mocno sprasowane liście herbaty pu-erh w formie "ciastka"o wadzę 357g. Wyprodukowana manufakturą Mehghai, marka Da Yi. Pochodzi z prowincji Yunnan.
Herbata biała Lao Bai Mu Dan – jej nazwa tłumaczy się jako "Biała Piwonia".
Herbata biała Wan Mu Dan (Czarna Piwonia) – herbata pochodzi z prowincji Fujian w Chinach. Herbata praktycznie nie została poddana mechanicznej obróbce lub obróbce cieplnej w procesie produkcji.
Herbata oolong Nai Xiang (Mleczny Oolong)(Ceremonialny) - bez wątpienia jedna z najbardziej popularnych chińskich herbat. Ta herbata jest produkowana w prowincji Fujian.