Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Podkategorie
Herbata zielona Da Fo Long Jing (2023) - wyjątkowa herbata, która potrzebuje poważnego skupienia i szczególnego podejścia. Jedna z najbardziej ciężko dostępnych herbat w Chinach, z powodu małego obszaru występowania herbaty.
Herbata czerwona Meng Ding Hong Mei (2023) - oryginalna czerwona herbata z rezerwatu przyrody w górach Meng Ding Shan w prowincji Syczuan.
Herbata czerwona Wuyi Hong Cha – lekko skręcony liść średniej wielkości, z pięknym aromatem słodu.
Herbata Shu Pu-Erh Menghai Chun Pin (2017) – klasyczny Shu Pu-Erh wyprodukowany manufakturą Menghai. Mocno sprasowane liście herbaty pu-erh w formie ”ciastka”. Pochodzi z prowincji Yunnan.
Herbata oolong Nai Xiang (Mleczny Oolong)(Ceremonialny) - bez wątpienia jedna z najbardziej popularnych chińskich herbat. Ta herbata jest produkowana w prowincji Fujian.
Shu Pu-Erh Bang Wei – mocno sprasowane liście herbaty pu-erh w formie "ciastka"o wadzę 357g. Wyprodukowana manufakturą Mehghai, marka Da Yi. Pochodzi z prowincji Yunnan.
Herbata czarna Liu Bao - ciemna herbata (Hei Cha) pochodzi z Regionu Autonomicznego Kuangsi-Czuang. Mocno sprasowane liście herbaty w kształcie cegły o wadzę 250g.
Herbata czarna Hei Cha Liu An (2022) - ciemna herbata (Hei Cha) pochodzi z powiatu Qimen (祁门) prowincji Anhui w Chinach.
Herbata czerwona Yunnan Hong Cha (Premium)( 滇红) - czerwona herbata z prowincji Yunnan premium jakości.
Herbata oolong Qi Zhong - nowa klifowa herbata z gór Wuyi. W tłumaczeniu znaczy - specjalny rodzaj.
Herbata oolong Alishan (Premium) - to wspaniały wysokogórski tajwański oolong, rośnie na wysokości około 1300 metrów nad poziomem morza, góry Alishan, powiat Nantou.
Herbata oolong Si Ji Chun (Premium)(2023) – jeden z najbardziej popularnych tajwańskich oolongów "Wiosna Czterech Pór roku" pojawił się w latach 80-tych XX wieku w wyniku hodowli lokalnych odmian herbaty regionu Muzha (Północ w. Taiwan, obwód administracyjny Taipei).