Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Podkategorie
Herbata czerwona Zheng Shan Xiao Zhong (Lapsan Souchong) - jedna z najstarszych odmian czerwonej herbaty.
Herbata Shu Pu-Erh w pigułkach – mocno sprasowane liście herbaty pu-erh w formie pigułki. Pigułki herbaty Shu Pu-Erh między sobą nazywamy "pigułką szczęścia" za moc i energie.
Herbata Shu Pu-Erh Lao Long Shu (gniazdo), 100g – mocno sprasowane liście herbaty pu-erh w formie gniazda.
Herbata Shu Pu-Erh Yi Wu Hongkong Style – herbata przechowywana była w magazynie o wysokiej wilgotności w Hongkong.
Herbata Shu Pu-Erh Meghai, 357g (2016) – klasyczny Shu Pu-Erh wyprodukowany manufakturą Mehghai. Mocno sprasowane liście herbaty pu-erh w formie ”ciastka”. Pochodzi z prowincji Yunnan.
Shu Pu-Erh (Green leaves), 100 g- mocno sprasowane liście herbaty pu-erh w formie ”gniazdka” o wadzę 100g. Pochodzi z prowincji Yunnan.
Herbata zielona Shi Feng Long Jing (wiosna 2023) (Studnia smoka ze Szczytu Lwa) - jest to jedna z najbardziej znanych herbat zielonych Chin, odmiana Xi Hu Long Jing, ponadczasowy klasyk. Herbata premium jakości, w smaku ma wiele odcieni i niuansów, idealna dla koneserów i dużych miłośników herbaty.
Herbata zielona Xi Hu Long Jing (Studnia smoka z jeziora Xi Hu, 龙井)(Premium)(2023) - herbata wyróżniona honorowym tytułem „Wielka herbata Chin” jest wizytówką kraju i herbatą serwowaną dla szefów Rządu i na dyplomatycznych przyjęciach.
Herbata czerwona Keemun Mao Feng (祁門毛峰/祁门毛峰) - najbardziej znana chińska czerwona herbata (według europejskiej klasyfikacji — herbata czarna) z powiatu Qimen (祁门) prowincji Anhui w Chinach, o lekkim posmaku wina, owoców i sosny.
Herbata oolong Da Hong Pao (2023)(Ceremonialna)(大红袍). Nazwa herbaty tłumaczy się jako "Wielka Czerwona Szata", jest jedną z najbardziej znanych odmian herbaty chińskiej. Wielka Czerwona Szata - herbaciany symbol Wuyi Shan.
Herbata czerwona Formosa Rubi Hong Cha (2023) - oryginalna czerwona herbata z Taiwanu.
Herbata oolong Dong Fang Mei Ren (Oriental Beauty) – słynna herbata, w tworzeniu której biorą udział małe koniki polne - Jacobiasca formosana. Roślina zaczyna bronić się przed ich ukąszeniami, zmieniając swój skład chemiczny, zwłaszcza w części lotnych związków, dzięki czemu gotowa herbata zyskuje niesamowity, z niczym nieporównywalny smak i aromat.