Brak produktów
Podane ceny są cenami brutto
Herbata oolong Ba Xiang Phoenix Dan Cong (Ceremonialny)."Ba Xiang" - "Ośmiu Nieśmiertelnych". Region uprawy - prowincja Guangdong.
Herbata zielona Cui Ming Hua Cha. Nazwa herbaty Cui Ming tłumaczy się jako "Jasny szmaragd". W tej wersji jest dodany kwiat chińskiego jaśminu.
Herbata Shu Pu-Erh (Klasyczny) - klasyczna herbata Shu Pu-Erh z dużym liściem.
Herbata biała Wan Mu Dan (Czarna Piwonia) – herbata pochodzi z prowincji Fujian w Chinach. Herbata praktycznie nie została poddana mechanicznej obróbce lub obróbce cieplnej w procesie produkcji.
Herbata biała Gong Mei (Biała czekolada)(2018) – mocno sprasowane liścia białej herbaty Gong Mei w formie tabliczki czekolady o wadzę 100g.
Herbata oolong Si Ji Chun (Premium)(2023) – jeden z najbardziej popularnych tajwańskich oolongów "Wiosna Czterech Pór roku" pojawił się w latach 80-tych XX wieku w wyniku hodowli lokalnych odmian herbaty regionu Muzha (Północ w. Taiwan, obwód administracyjny Taipei).
Herbata Shu Pu-Erh Menghai Chun Pin (2017) – klasyczny Shu Pu-Erh wyprodukowany manufakturą Menghai. Mocno sprasowane liście herbaty pu-erh w formie ”ciastka”. Pochodzi z prowincji Yunnan.
Herbata czerwona Wuyi Hong Cha – lekko skręcony liść średniej wielkości, z pięknym aromatem słodu.
Specjalny termos-szklanka z podwójnego grubościennego szkła o pojemności 360 ml, do wielokrotnego zaparzania herbaty. Termos jest w komplecie z pokrowcem dla dłuższego utrzymania ciepła. W pokrywie znajduje się mały schowek do przechowywania herbaty.
Herbata czerwona Formosa Rubi Hong Cha (2023) - oryginalna czerwona herbata z Taiwanu.