Herbata Shu Pu-Erh Menghai Chun Pin (2017) – klasyczny Shu Pu-Erh wyprodukowany manufakturą Menghai. Mocno sprasowane liście herbaty pu-erh w formie ”ciastka”. Pochodzi z prowincji Yunnan.
Herbata zielona Lu Mao Hou. Nazwa herbaty tłumaczy się jako "Zielonowłosa małpa".
Biały klasyczny elegancki czajnik z wysokiej jakości porcelany z Jingdezhen.
Kuding (苦丁茶) - napój herbaciany (herbata ziołowa), uzyskany parzeniem suszonych liści chińskiego ostrokrzewu (Ilex latifolia). Należy do Ku Cha — tzw. "gorzkich herbat".
Herbata zielona Xi Hu Long Jing (Studnia smoka z jeziora Xi Hu, 龙井)(klasyczna) - odmiana zielonej herbaty o płaskiej formie uzyskanej w procesie prażenia - jedna z cech herbaty.
Herbata zielona Xi Hu Long Jing (Studnia smoka z jeziora Xi Hu, 龙井)(Premium)(2023) - herbata wyróżniona honorowym tytułem „Wielka herbata Chin” jest wizytówką kraju i herbatą serwowaną dla szefów Rządu i na dyplomatycznych przyjęciach.
Herbata biała Shou Mei (寿眉)– nazwa herbaty tłumaczy się jako "Długowieczne Brwi". Herbata praktycznie nie została poddana mechanicznej obróbce lub obróbce cieplnej w procesie produkcji.
Chińskie daktyle (Zao) Suszone i posiekane chińskie daktyle. Przyjemnie słodki smak, przypominający suszone jabłka.
Kwiaty jaśminu - jedna z najbardziej użytecznych roślin, która jest używana zarówno do celów medycznych (leczniczych), jak i kulinarnych i kosmetologicznych. Szczególnie szeroko stosowany jest tzw. chiński jaśmin leczniczy (jasminum officinale).