Herbata czerwona Ye Sheng Gushu Mi Xiang Cha - czerwona herbata o miodowym aromacie z dzikich drzew herbacianych.
Herbata czerwona Dian Hong z Lincang (premium)(2023) - czerwona herbata premialnej jakości z prowincji Yunnan. Jako surowiec wykorzystywane pączki młodych pędów.
Herbata czerwona Wuyi Hong Cha – lekko skręcony liść średniej wielkości, z pięknym aromatem słodu.
Herbata czerwona Fengqing Yesheng Hong Cha (Ceremonialny) - dziko rosnąca czerwona herbata z purpurowych liści.
Herbata czerwona Dian Hong Jin Zhen (金針, Złote Igły) - tradycyjna czerwona herbata z prowincji Yunnan. Jako surowiec wykorzystywane pączki młodych pędów.
Herbata czerwona Zheng Shan Xiao Zhong (Lapsan Souchong) - jedna z najstarszych odmian czerwonej herbaty.
Herbata czerwona Meng Ding Hong Mei (2024) - oryginalna czerwona herbata z rezerwatu przyrody w górach Meng Ding Shan w prowincji Syczuan.
Herbata czerwona Formosa Rubi Hong Cha (2024) - oryginalna czerwona herbata z Taiwanu.
Herbata czerwona Jin Jun Mei (2024)(Premium) (金骏眉) - legendarna czerwona herbata (Złote brwi) otrzymała swoją nazwę za kształt i kolor liści herbaty.
Herbata czerwona Long Jing Hong Cha z Gór Tian Mu (2024) - świeża czerwona herbata z owocowymi nutami z góry Tianmushan.
Herbata czerwona Keemun Mao Feng (祁門毛峰/祁门毛峰) - najbardziej znana chińska czerwona herbata (według europejskiej klasyfikacji — herbata czarna) z powiatu Qimen (祁门) prowincji Anhui w Chinach, o lekkim posmaku wina, owoców i sosny.
Herbata czerwona Fengqing Dian Hong Jin Luo (Złote spirale)(Ceremonialna) - czerwona herbata wyprodukowany na fabryce Fengqing z pąków herbacianych.