Subcategories
Herbata Amber GABA Oolong — tajwańska herbata z góry Alishan, przetworzona według specjalnej technologii, bez użycia tlenu. W wyniku tego procesu powstaje zwiększona zawartość kwasu gamma-aminomasłowego (GABA), który nadaje tej herbacie właściwości lecznicze.
Herbata Shu Pu-Erh (Klasyczny) - klasyczna herbata Shu Pu-Erh z dużym liściem.
Herbata zielona Cui Ming Hua Cha. Nazwa herbaty Cui Ming tłumaczy się jako "Jasny szmaragd". W tej wersji jest dodany naturalny wyciąg z chińskiego jaśminu.
Herbata Shu Pu-Erh Meghai, 357g (2016) – klasyczny Shu Pu-Erh wyprodukowany manufakturą Mehghai. Mocno sprasowane liście herbaty pu-erh w formie ”ciastka”. Pochodzi z prowincji Yunnan.
Herbata czerwona Wuyi Hong Cha – lekko skręcony liść średniej wielkości, z pięknym aromatem słodu.
Shu Pu-Erh Bang Wei – mocno sprasowane liście herbaty pu-erh w formie "ciastka"o wadzę 357g. Wyprodukowana manufakturą Mehghai, marka Da Yi. Pochodzi z prowincji Yunnan.
Herbata czarna Liu Bao - ciemna herbata (Hei Cha) pochodzi z Regionu Autonomicznego Kuangsi-Czuang. Mocno sprasowane liście herbaty w kształcie cegły o wadzę 250g.
Herbata czarna Hei Cha Liu An (2022) - ciemna herbata (Hei Cha) pochodzi z powiatu Qimen (祁门) prowincji Anhui w Chinach.
Herbata oolong Qi Zhong - nowa klifowa herbata z gór Wuyi. W tłumaczeniu znaczy - specjalny rodzaj.
Shu Pu-Erh Simao – mocno sprasowane liście herbaty pu-erh w formie cegły.
Herbata czarna Hei Cha (100g) - ciemna herbata (Hei Cha) prasowana w formie ”ciastka” o wadzę 100 g, pochodzi z Regionu Autonomicznego Kuangsi-Czuang.
Herbata Sheng Pu-Erh Jiang Xin Zhi Cha, 357g (2021) z chińskiej prowincji Yunnan.