Subcategories
Herbata Shu Pu-Erh (mini tuo cha) – mocno sprasowane liście herbaty pu-erh w formie mini tuo cha.
Herbata biała Perła Smoka z Bai Mu Dan (srebrna) – perła zwijana jest z całych liści herbaty Bai Mu Dan, jej nazwa tłumaczy się jako "Biała Piwonia".
Herbata biała Shou Mei (寿眉)(Długowieczne Brwi) – mocno sprasowane liścia białej herbaty Shou Mei w formie ”ciastka” o wadzę 300g.
Herbata Shu Pu-Erh Gong Ting (Premium). Herbata pochodzi z prowincji Yunnan w Chinach, która jest znana herbatą Pu-Erh.
Herbata czerwona Ye Sheng Gushu Mi Xiang Cha - czerwona herbata o miodowym aromacie z dzikich drzew herbacianych.
Herbata czerwona Dian Hong z Lincang (premium)(2023) - czerwona herbata premialnej jakości z prowincji Yunnan. Jako surowiec wykorzystywane pączki młodych pędów.
Herbata Shu Pu-Erh z Lincang (2017) – mocno sprasowane liście herbaty pu-erh w formie ”cegły” o wadzę 250g. Pochodzi z miejscowości Lincang w prowincji Yunnan.
Herbata czarna Tybet Fu Cha - ciemna herbata (Fu Cha) prasowana w kształcie cegły o wadze około 650 g, pochodzi z prowincji Syczuan.
Ku Gua (Ogórek suszony) Przepękla ogórkowata (Momordica charantia L.) – gatunek rośliny z rodziny dyniowatych. Występuje w krajach tropikalnych i subtropikalnych.
Herbata czarna Hei Cha - ciemna herbata (Hei Cha) pochodzi z Regionu Autonomicznego Kuangsi-Czuang.
Kuding (苦丁茶) - napój herbaciany (herbata ziołowa), uzyskany parzeniem suszonych liści chińskiego ostrokrzewu (Ilex latifolia). Należy do Ku Cha — tzw. "gorzkich herbat".
Herbata Shu Pu-Erh Stary Aromat (cegła) – mocno sprasowane liście herbaty pu-erh w formie cegły.