Subcategories
White tea Silver Dragon Pearl from Bai Mu Dan – the pearl is rolled from whole Bai Mu Dan tea leaves, whose name translates as “White Peony.”
Shou Mei White Tea (寿眉 – "Long Life Eyebrows") – pressed white tea cake (300g)
Shu Pu-Erh Tea from Lincang (2017) – Compressed Tea Brick Tightly compressed leaves of ripe (shu) Pu-Erh tea in a traditional brick form. Produced in 2017 in Lincang, a well-known tea-producing area in Yunnan Province, China.
Tibet Fu Cha Black Tea – a dark, compressed tea in the shape of a brick, weighing approximately 650 g. Originates from Sichuan Province, China.
Ku Gua (Dried Bitter Melon) – Momordica charantia L. is a plant from the gourd family, native to tropical and subtropical regions.
Hei Cha Black Tea – a dark fermented tea (Hei Cha) originating from the Guangxi Zhuang Autonomous Region in China. .
Shu Pu-Erh Tea – Old Aroma (Brick) – tightly compressed pu-erh tea leaves in a brick form.
Herbata Shu Pu-Erh Jin Ya (Złoty Tips). Herbata pochodzi z prowincji Yunnan w Chinach, która jest znana herbatą Pu-Erh.
Herbata biała Wan Mu Dan (Czarna Piwonia) – herbata pochodzi z prowincji Fujian w Chinach. Herbata praktycznie nie została poddana mechanicznej obróbce lub obróbce cieplnej w procesie produkcji.
Herbata biała Lao Bai Mu Dan – jej nazwa tłumaczy się jako "Biała Piwonia".
Cesarska biała herbata (sprasowana) – mocno sprasowana z całych liści odmiany herbaty Wan Mu Dan najwyższej jakości w formie ”ciastka” o wadzę 100g. Jej nazwa tłumaczy się jako "Cesarska Czarna Piwonia".
Herbata Shu Pu-Erh (Klasyczny) - klasyczna herbata Shu Pu-Erh z dużym liściem.