Herbata Shu Pu-Erh Menghai Chun Pin (2017) – klasyczny Shu Pu-Erh wyprodukowany manufakturą Menghai. Mocno sprasowane liście herbaty pu-erh w formie ”ciastka”. Pochodzi z prowincji Yunnan.
Herbata zielona Lu Mao Hou. Nazwa herbaty tłumaczy się jako "Zielonowłosa małpa".
Biały klasyczny elegancki czajnik z wysokiej jakości porcelany z Jingdezhen.
Kuding (苦丁茶) - napój herbaciany (herbata ziołowa), uzyskany parzeniem suszonych liści chińskiego ostrokrzewu (Ilex latifolia). Należy do Ku Cha — tzw. "gorzkich herbat".
Herbata zielona Xi Hu Long Jing (Studnia smoka z jeziora Xi Hu, 龙井)(klasyczna) - odmiana zielonej herbaty o płaskiej formie uzyskanej w procesie prażenia - jedna z cech herbaty.
Herbata zielona Xi Hu Long Jing (Studnia smoka z jeziora Xi Hu, 龙井)(Premium)(2023) - herbata wyróżniona honorowym tytułem „Wielka herbata Chin” jest wizytówką kraju i herbatą serwowaną dla szefów Rządu i na dyplomatycznych przyjęciach.
Herbata biała Shou Mei (寿眉)– nazwa herbaty tłumaczy się jako "Długowieczne Brwi". Herbata praktycznie nie została poddana mechanicznej obróbce lub obróbce cieplnej w procesie produkcji.
Chińskie daktyle (Zao) Suszone i posiekane chińskie daktyle. Przyjemnie słodki smak, przypominający suszone jabłka.
Biała porcelanowa czareczka z obrazem czerwonych kwiatów.
Biała porcelanowa czareczka z obrazem czerwonego chińskiego smoka.
Biała porcelanowa czareczka z obrazem granatowego lotosu.
Herbata Shu Pu-Erh (mini tuo cha) – mocno sprasowane liście herbaty pu-erh w formie mini tuo cha.
Herbata Amber GABA Oolong — tajwańska herbata z góry Alishan, przetworzona według specjalnej technologii, bez użycia tlenu. W wyniku tego procesu powstaje zwiększona zawartość kwasu gamma-aminomasłowego (GABA), który nadaje tej herbacie właściwości lecznicze.
Herbata czarna Hei Cha - ciemna herbata (Hei Cha) prasowana w kształcie cegły o wadze około 500 g, pochodzi z Regionu Autonomicznego Kuangsi-Czuang.
Herbata biała Perła Smoka z Bai Mu Dan (srebrna) – perła zwijana jest z całych liści herbaty Bai Mu Dan, jej nazwa tłumaczy się jako "Biała Piwonia".
Herbata czerwona Dian Hong z Lincang (premium)(2023) - czerwona herbata premialnej jakości z prowincji Yunnan. Jako surowiec wykorzystywane pączki młodych pędów.
Herbata czarna Tybet Fu Cha - ciemna herbata (Fu Cha) prasowana w kształcie cegły o wadze około 650 g, pochodzi z prowincji Syczuan.
Herbata Shu Pu-Erh z gór Wuliang Shan, 400g (2012) - mocno sprasowane liście herbaty pu-erh w formie ”ciastka” o wadzę 400 g. Pochodzi z gór Wuliang Shan w prowincji Yunnan.
Herbata czerwona Ye Sheng Gushu Mi Xiang Cha - czerwona herbata o miodowym aromacie z dzikich drzew herbacianych.
Herbata Sheng Pu-Erh z gór Wuliang Shan, 400g (2012) - mocno sprasowane liście zielonego (sheng) pu-erh w formie ”ciastka” o wadzę 400 g. Pochodzi z gór Wuliang Shan w prowincji Yunnan.
Herbata Shu Pu-Erh Stary Aromat (cegła) – mocno sprasowane liście herbaty pu-erh w formie cegły.