Herbata biała Shou Mei (寿眉)– nazwa herbaty tłumaczy się jako "Długowieczne Brwi". Herbata praktycznie nie została poddana mechanicznej obróbce lub obróbce cieplnej w procesie produkcji.
Chińskie daktyle (Zao) Suszone i posiekane chińskie daktyle. Przyjemnie słodki smak, przypominający suszone jabłka.
Kwiaty jaśminu - jedna z najbardziej użytecznych roślin, która jest używana zarówno do celów medycznych (leczniczych), jak i kulinarnych i kosmetologicznych. Szczególnie szeroko stosowany jest tzw. chiński jaśmin leczniczy (jasminum officinale).
Herbata zielona Lu Mao Hou. Nazwa herbaty tłumaczy się jako "Zielonowłosa małpa".
Herbata zielona Lu Mao Hou. Nazwa herbaty tłumaczy się jako "Zielonowłosa małpa".
Herbata zielona Lu Mao Hou. Nazwa herbaty tłumaczy się jako "Zielonowłosa małpa".
Herbata zielona Lu Mao Hou. Nazwa herbaty tłumaczy się jako "Zielonowłosa małpa".
Herbata zielona Lu Mao Hou. Nazwa herbaty tłumaczy się jako "Zielonowłosa małpa".
Biała porcelanowa czareczka z obrazem czerwonych kwiatów.
Biała porcelanowa czareczka z obrazem czerwonego chińskiego smoka.
Biała porcelanowa czareczka z obrazem granatowego lotosu.
Herbata Shu Pu-Erh (mini tuo cha) – mocno sprasowane liście herbaty pu-erh w formie mini tuo cha.
Herbata Amber GABA Oolong — tajwańska herbata z góry Alishan, przetworzona według specjalnej technologii, bez użycia tlenu. W wyniku tego procesu powstaje zwiększona zawartość kwasu gamma-aminomasłowego (GABA), który nadaje tej herbacie właściwości lecznicze.
Herbata czarna Hei Cha - ciemna herbata (Hei Cha) prasowana w kształcie cegły o wadze około 500 g, pochodzi z Regionu Autonomicznego Kuangsi-Czuang.
Herbata biała Perła Smoka z Bai Mu Dan (srebrna) – perła zwijana jest z całych liści herbaty Bai Mu Dan, jej nazwa tłumaczy się jako "Biała Piwonia".
Herbata czerwona Dian Hong z Lincang (premium)(2023) - czerwona herbata premialnej jakości z prowincji Yunnan. Jako surowiec wykorzystywane pączki młodych pędów.
Herbata czarna Tybet Fu Cha - ciemna herbata (Fu Cha) prasowana w kształcie cegły o wadze około 650 g, pochodzi z prowincji Syczuan.
Herbata Shu Pu-Erh z gór Wuliang Shan, 400g (2012) - mocno sprasowane liście herbaty pu-erh w formie ”ciastka” o wadzę 400 g. Pochodzi z gór Wuliang Shan w prowincji Yunnan.
Herbata czerwona Ye Sheng Gushu Mi Xiang Cha - czerwona herbata o miodowym aromacie z dzikich drzew herbacianych.
Herbata Sheng Pu-Erh z gór Wuliang Shan, 400g (2012) - mocno sprasowane liście zielonego (sheng) pu-erh w formie ”ciastka” o wadzę 400 g. Pochodzi z gór Wuliang Shan w prowincji Yunnan.
Herbata czarna Hei Cha - ciemna herbata (Hei Cha) pochodzi z Regionu Autonomicznego Kuangsi-Czuang.